Sapte trucuri pentru amenjarea unui apartament mic

Sapte trucuri pentru amenjarea unui apartament mic

Insa ce faci cand din diferite motive ajungi sa stai tot intr-un spatiu limitat, suficient de limitat cat sa te intrebi cateodata daca nu cumva e bine sa mai renunti la cumparaturi pentru ca nu ai suficient loc.

Desi pentru unele persoane un apartament cu doua camere nu este un apartament mic, pentru altii poate parea o mica cutie de chibrituri.

Totul devine greoi, mai ales amenajarea unui astfel de spatiu. Insa lucrurile nu sunt chiar atat de complicate pe cat par, poti transforma usor un astfel de apartament intr-o casa primitoare si aerisita daca iei in considerare urmatoarele sapte trucuri pe care le folosesc designerii de interior.

„Mai putin" nu inseamna „mai mic"


Intuitia ti-ar putea spune altceva, dar sa stii ca obiectele mici de mobilier pot da un aer aglomerat unei incaperi de dimensiuni reduse.

Asta nu inseamna ca trebuie sa alegi un coltar cu sapte locuri care va ocupa trei sferturi din suprafata camerei, ci sa eviti acumularea de piese de mobilier mici intr-un spatiu restrans.

Inlocuieste, de exemplu, cele doua fotolii si doi tabureti cu o singura canapea confortabila care va oferi suficiente locuri pentru asezat.

...

Citeste continuarea articolului aici:
Sapte trucuri pentru amenjarea unui apartament mic.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze